BURDUR / MERKEZ - Hüsnü Bayer Ortaokulu

Ock

Okulumuz Bilişim teknolojileri öğretmeni Betül Ünveren Karip'in kuruculuğunu yaptığı 3 farklı ülkeden 12 öğretmenin uyguladığı eTwinning projesinde eşleşilen okullara gönderilmek üzere kodlama temasıyla kitap okuma ayracı tasarladık. Tasarladığımız ayraçları Ürdün'lü proje ortağımıza gönderdik, onlar da tasarladıkları ayraçları bize gönderdiler.Öğrencilerimizin farklı ülkeden arkadaşlarıyla  hediyeleşmeleri çok hoşlarına gitti. Her iki ülke öğretmen ve öğrencilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Betül Ünveren Karip'in kuruculuğunu yaptığı eTwinning projesinde "Haydi robot yapalım" etkinliğinde yapılan robotlar sergilendi. Çalışmaları incelemeye gelen okulumuz öğrencilerini beğenilerini ifade etti. Çalışmaya katılan öğrencilere, destek olan velilere teşekkür ederiz.

Ock

Kodlamayı öğreniyorum etwinning projesinde yer alan öğrencilerimiz tarafından hazırlanan posterimiz 13 poster arasından en çok oy alarak 1.oldu. Öğrencilerime teşekkür ve tebrik ederim.

Ara

5. ve 8. sınıf öğrencilerimiz BESTE projesi kapsamında ilimizde bulunan Deneyap atölyesini ziyaret ettiler. Atölyeler hakkında bilgi edindiler.

Ara

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.....

Ara

Hour of Code, her beceri seviyesindeki öğrenciler için eğlenceli aktiviteler ve videolar aracılığıyla bilgisayar bilimine ücretsiz bir giriş niteliğindedir.Okulumuzda Kodlama Saati etkinlikleri yapılmıştır.

Ara

Beste projesi kapsamında okulumuzda hergün belli ders saatlerinde tüm okul personeliyle birlikte 15 dk kitap okuma etkinliği yapıyoruz. Bu hafta 3.dersin ilk 15 dk sında yaptık, haftaya 4.derste görüşmek üzere....

Kas

Okulumuz Bilişim teknolojileri öğretmeni Betül Ünveren Karip'in kuruculuğunu yaptığı 3 farklı ülkeden 12 öğretmenin uyguladığı proje başladı.

Ekm

Türkiye İş Bankası A.Ş. satranç sporunun gelişmesini ve yaygınlaşmasını desteklemek amacıyla Türkiye Satranç Federasyonu’nun ana sponsorluğunu üstlenmiştir.Bu kapsamda birçok ilkokul ve ortaokulda Türkiye İş Bankası satranç sınıfları açılmaktadır. Satranç antrenörü ders öğretmeni Betül Ünveren Karip'in okulumuz adına yaptığı başvuruyla okulumuza İş bankası ve Tsf tarafından satranç takımları hediye edilmiştir. TSF ve İş Bankasına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı yapılmıştır. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar dileriz. Toplantıya katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

#Be Sustainable With Erasmus  sloganı ile 11 Ekim Çarşamba günü Suna Uzal Ortaokulu, Hüsnü Bayer Ortaokulu'nda #ErasmusDays etkinliğinde buluştu.Suna Uzal Ortaokulu öğretmenlerinden İngilizce Öğretmeni Bedia TEKŞEN ve Fen Bilgisi Öğretmeni Ayşe ÇEVİKEL SEViNÇ 7. Sınıf öğrencileri Ecrin T. ve Umutcan K. ile birlikte sınıf ziyaretlerinde bulunarak, Erasmus+  Projeleri hakkında sunum yaptılar. Ayrıca Burdur MEM Erasmus+ Akredite projeleri kapsamında Suna Uzal Ortaokulu konsorsiyumu ile gerçekleşen Çevresesel Sürdürülebilirlik konulu Fransa Reims François Legros okul ortaklı öğrenci grup hareketliliği hakkında bilgi verildi.Yaşanabilir bir dünyanın devamlılığı için çevresel sürdürülebilirlik ilkeleri slogan cümlelerle öğrencilere tanıtıldı.

Haz

Sustaınable Mathematıcs – Sürdürülebilir Matematik Etwinnig projesi kapsamında "atma dönüştür, doğa kazansın" etkinliği proje sergisi yaptık. Diğer öğretmen ve öğrencilerin ziyareti ile beğenileri topladık.

Haz

Projemizi eTwinning günü etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning bülteninde tanıtımını yaptık.

May

Okulumuzda yapılan eTwinning günü etkinlikleri ile farkındalık sağlandı. Etwinning projesi yürüten öğretmenleri ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.