BURDUR / MERKEZ - Hüsnü Bayer Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Yarışmalar, skeç gösterileri, koro etkilikleri, halk oyunu gösterileri ile öğrencilerimiz doyasıya eğlendi. Programda Ramazan Bayramı reels yarışma birincisine ödülü de verildi.

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında nisan ayı etkinliklerinden " Bu Nedir?"  etkinliği sınıflarımızda uygulandı.

Nis

Yapılan anket sonucu okulumuzun forması seçildi. Oy çokluğu ile seçilen forma 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren kademeli olarak geçilmesine karar verilmiştir. Tüm ilgililere duyurulur. Anket ile ilgili tutanak ve kararlar aşağıdadır.

Kışlık ve yazlık formalar resimdeki gibi olup altına siyah eşofman altı yada pantalon giyilecektir.

Alt giyimde kıyafet yönetmeliği gereği kesinlikle tayt giyilmesine izin verilmeyecektir. Alt giyim için dar olmayan  rahat hareket edilebilecek  şekilde kot yada kumaş siyah pantalon tercih edilebilir.

Kıyafetler okul forması satılan tüm mağazalardan alınabilir.

Mrt

Okulumuzda yapılan törenlerle 18 Mart Zaferini kutlarken, şehitlerimizi de rahmetle andık.

Bil ki; Pencereden baktığınızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü, birileri bu günlerin bedelini ödediği içindir.

2024-2025 YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN OKUL KIYAFETİ BELİRLEME ANKETİ

2024/2025 eğitim öğretim yılında okulumuzda uygulanacak olan öğrenci kıyafetinin belirlenmesi için velilerimize anket hazırladık. Oylama sonucuna göre okulumuz kıyafeti gelecek eğitim öğretim döneminden itibaren kademeli olarak değişecektir.

Mrt

Yerel seçimler nedeniyle okulumuzu ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek'e öğrencilerimiz tarafından okulumuzda yürütülen projeler hakkında bilgiler verildi. Etwinning projesi kapsamında yaptıkları kitap ayraçlarını belediye başkan adayı ve ekibine hediye ettiler.

Mrt

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.....

Okulumuzda yapılan anma programıyla vatan şairimizi andık.

Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı!!!!

Mrt

Hayırsever bir velimiz tarafından tüm öğrencilere ve personelimize pişi dağıtıldı. Teşekkür ediyoruz.

Mrt

BESTE projesi kapsamında okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik lise okul tanıtm ziyaretleri yapıldı. Ev sahibi okullara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

Göçmen Sağlığı Merkezi tarafından sosyal hizmet uzmanı, psikolog ve tercüman eşliğinde öğrencilerimize ve personele teknoloji bağımlılığı, hijyen, sağlıklı beslenme eğitimi verilerek fiziksel aktivite etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Çok keyifli zaman geçiren öğrenciler, eğitimi öğretici bulduklarını ifade ettiler. Emeği geçenlere teşekkürler.

Mrt

1 değil 2 değil tam 3 tane kalite etiketi....Okulumuzun eTwinning projeleriyle kazandığı 1 adet Avrupa, 2 adet Ulusal Kalite etiketini gururla kamuoyuna duyuruyoruz.Projelerde emeği geçen öğretmenimiz Betül Ünveren Karip ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarak tebrik ediyoruz.

Mrt

Günümüz gerçekleri ile geleceğin dijital dünyasında bireylerin en önemli ihtiyacı elektronik güvenliktir. Çevrim içi ağ üzerinde oluşturacağı şifreden, sosyal medya kanallarındaki paylaşımlarına kadar; cep telefonu veya bilgisayara yüklenen bir uygulamadan bilişim çağında arkasında bıraktığı dijital ayak izine kadar her şeyin doğru yönetilmesi mutlak bir gerekliliktir. Bu gereklilik, öğretmenleri, okul yöneticilerini, ebeveynleri, öğrencileri içine alan ve ivedilikle başlaması gereken e-Güvenlik eğitimlerini zorunlu kılmaktadır. Bu bağlamda Okulumuz müdür ve öğretmenlerimiz e güvenlik eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını almıştır.

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. Yılı temasıyla bu yıl 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında katıldığımız Codeweek haftası etkinliklerinden Mükemmellik Setifikası aldık.

Şbt

"Kodlamayı Öğreniyorum" eTwinning projesi kapsamında bu ay toplantımıza uzman konuk olarak "Kodla ve Oyna" kurucusu Mehmet Akçin hocamızı davet ettik. Bizi kırmayarak toplantımıza katıldı ve projede yer alan öğretmenlere kodlama ilgili çeşitli bilgiler verdi. Verdiği bilgilerle ufkumuzu genişleterek çok keyifli bir toplantı gerçekleştirdik.