BURDUR / MERKEZ - Hüsnü Bayer Ortaokulu

İnternet Güvenliği ve eTwinning Etiği Kursu okulumuz öğretmenleri tarafından alınmıştır

Günümüz gerçekleri ile geleceğin dijital dünyasında bireylerin en önemli ihtiyacı elektronik güvenliktir. Çevrim içi ağ üzerinde oluşturacağı şifreden, sosyal medya kanallarındaki paylaşımlarına kadar; cep telefonu veya bilgisayara yüklenen bir uygulamadan bilişim çağında arkasında bıraktığı dijital ayak izine kadar her şeyin doğru yönetilmesi mutlak bir gerekliliktir. Bu gereklilik, öğretmenleri, okul yöneticilerini, ebeveynleri, öğrencileri içine alan ve ivedilikle başlaması gereken e-Güvenlik eğitimlerini zorunlu kılmaktadır. Bu bağlamda Okulumuz müdür ve öğretmenlerimiz e güvenlik eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını almıştır.

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 12:28 - Görüntülenme: 33